(099) 559 05 94 MTC . Мінімальне замовлення від 100 грн.

ЗАПРОШУЄМО НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ

05/08/2017 15:31

У четвер 10 серпня об 11:30 в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбудеться прес-конференція Українського центру оцінювання якості освіти на тему: «Результати ЗНО – 2017: тенденції та висновки» передає  testportal.gov.ua.

Участь у прес-конференції візьмуть директор Українського центру Вадим Карандій і заступник директора, який опікується укладанням предметних тестів, Валерій Бойко.

Директор Українського центру Вадим Карандій поінформує про те, як склали зовнішнє незалежне оцінювання з 12 навчальних предметів учасники в різних регіонах України, а також чи впливає місце розташування та тип навчального закладу на результати тестування. Також Вадим Карандій підіб’є підсумки державної підсумкової атестації, що проходила цьогоріч у формі зовнішнього незалежного оцінювання та представить набір даних зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року, що будуть оприлюднені у форматі Open Data.

Заступник директора Українського центру Валерій Бойко поінформує про показники якості предметних тестів зовнішнього незалежного оцінювання: складність, розподільну здатність, надійність, – а також проаналізує, наскільки ефективним інструментом вимірювання є тести ЗНО.

Рейтинг: 0 + -

Написати коментар