(099) 559 05 94 MTC . Мінімальне замовлення від 100 грн.

2000 тестів. Історія України ЗНО : Власов В., Панарін О. Видавництво Літера. купити

Ціна: 130.00грн.
Стара ціна: 160.00грн.

2000 тестів. Історія України ЗНО : Власов В., Панарін О. Видавництво Літера. купити

ISBN: 9789669451972

Автор:

Формат: 210x297мм (А4)

Рік видання:

Кількість сторінок: 296

Обкладинка: м'яка

Видавництво: Літера

2000 тестів. Історія України ЗНО : Власов В., Панарін О. Видавництво Літера. купити

Посібник розроблено з метою допомогти вчителеві та учням організувати системну підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) та державної підсумкової атестації (ДПА) з історії України .
Видання містить більш ніж 2000 типових тестових завдань, розроблених за специфікацією тесту з історії України Українським центром оцінювання якості освіти. Тестові завдання охоплюють матеріал, передбачений Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. У тестових завданнях, згрупованих за розділами, запропоновано всі типи завдань, що їх використовує УЦОЯО для перевірки історичної компетентності абітурієнтів: завдання з вибором однієї правильної відповіді; завдання на встановлення відповідності; завдання на встановлення правильної послідовності; завдання з короткою відповіддю множинного вибору.
Структура посібника дозволяє ефективно користуватися ним як на уроках, так і самостійно. Видання призначено для випускників загальноосвітніх навчальних закладів, абітурієнтів, учителів історії.
Перед вами - збірник завдань, призначення якого - перевірити, наскільки грунтовно ви опанували курс вітчизняної історії, чи готові ви до складання зовнішнього незалежного оцінювання (далі - ЗНО) з історії України, з'ясувати, чи потрібно повертатися до якихось тем, на які типи завдань слід звертати особливу увагу. Працюючи за збірником, ви матимете змогу поглибити знання та вдосконалити вміння, потренувавшись на більше ніж 2000 тестових завдань, які розроблені за специфікацією тесту з історії України для ЗНО Українським центром оцінювання якості освіти (далі - УЦОЯО). Тестові завдання охоплюють матеріал, передбачений Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. Тож, виконуючи завдання, ви матимете змогу повторити шкільні курси, опрацьовані впродовж кількох років.
Починати готуватися до тестового випробування радимо з ретельного повторення програмового матеріалу за чинними підручниками або спеціально укладеними посібниками - послідовного, за темами-розділами.
Для грунтовної попередньої підготовки рекомендуємо скористатися довідником для абітурієнтів та школярів "Історія України. Повний курс підготовки для вступу до вищих навчальних закладів"(авт. Кульчицький С . В.,
Власов В. С.; видавництво Літера ЛТД.
Лише після ретельного опрацювання довідника, опанувавши та систематизувавши навчальний матеріал, з'ясувавши специфіку тестування з історії України, беріться за виконання завдань цього збірника .
Варто наголосити, що в тестових завданнях, розроблених за розділами, запропоновано всі типи завдань, що їх використовує УЦОЯО для перевірки історичної компетентності абітурієнтів : завдання з вибором однієї правильної відповіді; завдання на встановлення відповідності; завдання на встановлення правильної послідовності; завдання з короткою відповіддю множинного вибору. Завдання складено з урахуванням методичних вимог до такого виду оцінювальних матеріалів : варіанти відповідей до завдань підібрано коректно (всі однорідні та правдоподібні), що істотно підвищує рівень підготовки. Чимало тестових завдань передбачають опрацювання фрагментів історичних джерел, яких, як відомо, щороку стає більше в тесті ЗНО. Використання таких завдань цілком виправдане з огляду на практичну, компетентнісну спрямованість шкільної історичної освіти. Тож у посібнику дібрано хрестоматійні, «класичні» фрагменти, які найвірогідніше можуть «з'явитися» в тесті ЗНО УЦОЯО. Належну увагу приділено й умінню абітурієнтів розпізнавати пам'ятки архітектури та образотворчого мистецтва.
У завершальній частині посібника запропоновано виконати тренувальний тест З історії України у форматі ЗНО відповідно до специфікації, розробленої УЦОЯО.
Успішної підготовки!